Fem recerca per la salut de les persones

        GIR
0
0
0
s2sdefault

Article amb participació d'investigadors de l'IDIAPJGOL a la Revista Espanyola de Cardiologia
"Número de pacientes candidatos a recibir inhibidores de la PCSK9 según datos de 2,5 millones de participantes de la práctica clínica real"

 rec idiapjgol


0
0
0
s2sdefault

Article amb participació d'investigadors de l'IDIAPJGOL a la revista Reumatología Clínica
"La aplicación de la calibración FRIDEX de la herramienta FRAX® para determinar el riesgo absoluto de fractura osteoporótica en mujeres españolas"

 idiapjgol azagra frax


0
0
0
s2sdefault

1a Jornada de Recerca de la Catalunya Central 

La gerència territorial de l'ICS a la Catalunya Central impulsa el proper 15 de desembre a la Torre Busquet de Manresa la 1a Jornada de Recerca de la Catalunya Central. Agraïm a la gerència de l'ICS de la Catalunya Central haver-nos convidat. 

Podrem escoltar la Dra. Rosa Morros, coordinadora de l'Unitat d'Estudi del Medicament (UEM) i el Presidenta del Comitè Ètic d'Investigació (CEI) de l'IDIAPJGOL i contarem amb l'assistència de la Dra. Concepció Violant, directora de l'IDIAPJGOL.

0
0
0
s2sdefault

Article amb participació de l'IDIAPJGOL
"Merging the components of a finite mixture using posterior probabilities"

 

 artcile marccomas idiapjgol14122017


0
0
0
s2sdefault

L'IDIAP amb la Marató de TV3 - Les Malalties Infeccioses

Què és la Marató de TV3?
La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva. Però La Marató de TV3 va més enllà de l'obtenció de fons. Fa una important tasca de sensibilització de la població catalana respecte a les malalties a les quals es dedica i a la necessitat de potenciar la recerca científica per prevenir-les i/o curar-les. Per a La Marató és tan important la recaptació de diners com la divulgació científica, la conscienciació i l'educació de la societat en la cultura científica. 
 
 la marat2017