Investigamos para la salud de las personas

        GIR
  • Home
  • Actualidad
  • Relació dels articles científics d'investigadors de l'IDIAPJGol publicats al mes de febrer de 2018
0
0
0
s2sdefault
Vacances d'estiu de l'IDIAPJGol 

Us informem que l'oficina central de l'IDIAPJGol romandrà tancada del 13 al 24 d'agost. Aprofitem per desitjar-vos unes bones i saludables vacances, gaudiu molt del temps de descans. 

Gràcies.

 vacances idiapjgol

0
0
0
s2sdefault

Publicacions en revistes científiques

Consulta els articles publicats en revistes científiques durant el mes de juliol de 2018 sobre estudis de l'IDIAPJGol o amb participació dels nostres investigadors. 

foto publicacions cientifiques IDIAPJGol 682x376

0
0
0
s2sdefault

Oberta la convocatòria dels ajuts anuals de recerca en atenció primària de l'ICS i l'IDIAPJGol

Un any més, l’IDIAP Jordi Gol conjuntament amb l’ICS convoca els ajuts anuals a la recerca. Aquest any es renoven els 8 ajuts a la recerca de la convocatòria anterior i es mantenen les dues que romanen obertes durant tot l’any.

base web 682x376

0
0
0
s2sdefault
Relacionan la insulina con un mayor riesgo de fracturas  en pacientes con Diabetes Tipo 2

El estudio, liderado por Daniel Prieto-Alhambra y Adolf Díez Pérez, investigadores del CIBERFES en el Instituto Universitario de Investigación en Atención Primaria (IDIAPJGol) y Parc de Salut Mar, respectivamente, y por Dídac Mauricio, investigador del CIBERDEM en el Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, ha sido publicado en la revista Osteoporosis International, y demuestra que hay un mayor riesgo de fractura ósea en la terapia con insulina que en otros tratamientos hipoglucemiantes.

180718 ciberfes idiapjgol

0
0
0
s2sdefault
Estudi de l'IDIAPJGol sobre la malaltia celíaca

Investigadors de l’Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària IDIAPJGol estudiaran la prevalença de la malaltia celíaca i el compliment de la dieta sense gluten en pacients celíacs atesos a l’atenció primària.

 170718 celiacs idiapjgol

 

0
0
0
s2sdefault
Entrevista a Concepció Violán, gerent de l'IDIAPJGol a El Diari de la Sanitat

La gerent de l'IDIAPJGol, Concepció Violán, ha estat entrevistada a El Diari de la Sanitat: “No podem fer un pla de millora de l’AP si no en fem un per aconseguir que hi hagi més recursos”.

160718 concepcio violan2

Concepció Violán, gerent de l'IDIAPJGol / Foto: Carla Benito, Diari de la Sanitat